Вести

Велики страначки скуп у Рачи

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, Александар Шапић и председник Извршног одбора СНС, Дарко Глишић посетили су јуче општину Рача. Тим поводом организован је велики страначки састанак са члановима ОО СНС Рача и симпатизерима Српске напредне странке.

Дарко Глишић је на самом почетку свог обраћања истакао да очекује велику борбу са онима који су некада уништили све институције, и који не презају ни од каквих лажи и превара, како би поново могли да користе апарат државне управе за лично богаћење. Захвалио се присутнима што су се у толико великом броју одазвали састанку, али је такође истакао да ништа мање није ни очекивао, с обзиром на сјајан резултат који је Српска напредна странка у Рачи освојила на последњим изборима.

Александар Шапић је обраћајући се присутнима истакао велико задовољство што у свим местима које обилази види жељу и енергију чланова странке да Србија и њихова места напредују. Рекао је да је Српска напредна странка прерасла у велики народни покрет и позвао све који желе, да се укључе у рад странке како би Србија наставила да напредује.