Вести

У Сомбору обележен дан сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је на обележавању Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године, у Сомбору, да је пре 24 године почела агресија на СРЈ и да је пре 24 године умрло савремено међународно право.

ВУЧИЋ: МОРАМО ДА СЕ ОКУПИМО СВИ КОЈИ ЖЕЛИМО ПРИСТОЈНУ СРБИЈУ

Председник Српске напредне странке и председник Републике Србије Александар Вучић најавио је, на седници Главног одбора Српске напредне странке, да ће сазвати Скупштину СНС за 27. мај. Председник Вучић је рекао да су у току припреме за Скупштину странке и истакао да предстоје важне недеље и месеци.

ОО СНС Рача упутио рођенданску честитку председнику Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке Рача у име одбора, чланова и свих наших гласача честита рођендан председнику Србије и Српске напредне странке Александру Вучићу.

Желимо Вам пуно здравља, среће, успеха и истрајности у борби за очување мира, стабилности и јединства нашег народа.

ВУЧИЋ: СРБИЈА СЕ МЕЊА НА БОЉЕ ПОСТАЈЕ УРЕЂЕНИЈА, ЛЕПША И СИГУРНИЈА

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је данас на железничкој станици Београд центар у Прокопу, да је Србија добила данас на поклон грант од 600 милиона евра за изградњу дела брзе пруге Београд - Ниш и истакао да ће се том пругом стизати за свега 100 минута.

Недељно јутро у разговору са грађанима

Грађани општине Рача су и данас имали прилику да на штанду разговарају са активистима и функционерима ОО СНС Рача. Било је пуно прича о већ реализованим пројектима, о томе шта ће у будућем периоду од инвестиција бити урађено у Рачи, али и o актуелној политичкој ситуацији у Србији.

Одржан скуп чланова Савета за информисање СНС за Централну Србију

У Смедеревској Паланци одржан је скуп чланова Савета за информисање Српске напредне странке, за регион Централне Србије. Организатор скупа био је Општински одбор Српске напредне странке у Смедеревској Паланци на челу са повереником Николом Вученом.

Pages