Вести

СНС ЧАЈАНКА

Чланице ОО СНС Рача су се вечерас на "СНС чајанци" дружиле са чланицом председништва СНС-а и државном секретарком у Министарству пољопривреде, водопривреде и шумарства Иваном Поповић.

У пријатном разговору и атмосфери присутне даме су разговарале са државном секретарком, размениле ставове и искустава, и сложиле да је данас јако важно да се истакне улога жена у друштву и да оне равноправно учествују у свим сферама живота. Председник Србије, Александар Вучић, показао је да од свог доласка на власт води одговорну политику и брине о женама и родној равноправности у Србији. Због бројних закона који су последњих година промењени у корист жена сада има више равноправности него раније, и то свакако треба ценити и пружити још јачу подршку да се и у будућности таква пракса настави.

Све даме са вечерашњег скупа нису криле симпатије према политици и самом председнику Вучићу и без дилеме ће на предстојећим изборима гласати за парламентарну листу Александар Вучић - Србија не сме да стане, као и за локалну листу Александар Вучић - Рача не сме да стане, јер не смемо дозволити да ниједна општина, ниједан град, да читава наша држава стане, већ мора обавезно да наставити ка јасном циљу, а то је обезбеђивање најбољих услова за живот својих грађана, као и за останак наше деце у Рачи, али и за останак сваког грађанина у сваком крају наше лепе Србије.