Вести

Одржана седница ОО СНС Рача

На данашњој седници ОО СНС Рача примљено је у чланство нових 37 чланова. Председник ОО поднео је извештај о раду између две седнице одбора, који је једногласно усвојен.

Након дискусије у којој су учешће узели сви чланови ОО, а узимајући у обзир и записнике са недавно одржаних састанака свих МО у нашој општини, једногласно је донет закључак да се најоштрије осуде све активности усмерене на угрожавање безбедности председника Александра Вучића и његове породице, и да актери тих догађаја морају бити позвани на одговорност, како политички тако и по Закону. Сви функционери МУП-а, за које се докаже да су у овој гнусној завери учествовали заједно са криминалцима Беливукове групе, морају хитно бити процесуирани и најстроже кажњени, а једна озбиљна странка, каква је Српска напредна странка данас, у обавези је да на то најоштрије реагује. Стога је Општински одбор Српске напредне странке Рача једногласно донео закључак да се ускрати поверење тадашњем Министру унутрашњих послова и потпредседнику странке, Небојши Стефановићу, и његовим најближим сарадницима, који су нечињењем, а поједини и активним учешћем, помогли стварање опасне организоване криминалне групе чија злодела и планове из дана у дан откривамо.

Општински одбор Српске напредне странке Рача сматра да уколико неко коме поверите безбедност свих грађана Србије, чију огромну подршку наша странка ужива, уради управо супротно, и доведе у опасност осим безбедности грађана и државни поредак, заслужује неминовно најстрожу политичку казну.