Саопштења

Саопштење потпредседнице ОО СНС Рача и народне посланице Милице Обрадовић

На вечерашњем протесту „против насиља“ управо они који су га организовали позивају омладину на обрачун, на коришћење оружја и на убиство председника државе. Усуђују се да протест под оваквим називом организују исти они који годинама уназад прибегавају како вербалном тако и физичком насиљу.

Да ли ви представници бившег режима желите тако да се борите за нашу децу? Тако што у најтужнијим данима ширите мржњу и позивате на линч?

За разлику од вас који би „откидали главе“, председник Вучић је одмах након трагичних догађаја предложио одлучне мере које би спречиле поновне трагедије и сачувале животе наших грађана, као и мир и снагу наше државе.

Свакако да вам уношење немира и покушај дестабилизације наше државе ни овог пута неће успети, јер је Србија са председником Александром Вучићем на челу пристојна држава, којој су грађани, њихови животи као и њихова сигурна и боља будућност испред свега и свих.

Позивам све надлежне органе да што хитније реагују на овакве претње упућене председнику Вучићу, како би се сачувао и заштитио државни поредак коме је народ на изборима дао потпуни легитимитет.

 

Милица Обрадовић

Потпредседник ОО СНС Рача и народни посланик